site.site_name

Simply the best

Ponedeljak, 11. mart 2024. u 20:00 - Scena: Jovan Đorđević

Tina Tarner (Tina Turner) ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike, zabave i kulture. Neiscrpna je inspiracija mnogima, a njen značaj oseća se i u generacijama koje dolaze. Njeni hitovi kao što su „Proud Mary“, „What's Love Got to Do with It“, „Simply the best“, i mnogi drugi, postali su klasici.
Rok simfonija „Simply the best“, prvenstveno je posvećena kraljici roka, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati priliku da čuju neke od najuticajnijih i najpoznatijih Tininih pesama, ali i muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona.
Veliki zadatak da „uđe u njene cipele“ poveren je solistikinji Julijani Vincan, dok će Aleksandar Bojović izvesti pesme bendova kao što su „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru.
Premijerno izvođenje u Zrenjaninu pokazalo je da u Srbiji i regionu ljudi i te kako vole i poštuju lik i delo Tine Tarner, ali i rok zvuk u izvođenju simfonijskog orkestra.
Dobro došli na veče puno energije, strasti, šou koji rasplamsava sećanje na rok legende svetske muzičke scene, pre svega – Tinu Tarner.

IZABERITE VRSTU ULAZNICE :

Cena jedne ulaznice :

IZABERITE KOLIČINU :


IZABERITE POPUST :


IZABERITE NAČIN PLAĆANJA :


UKUPNA VREDNOST ULAZNICA: 0 RSD

TROŠKOVI OBRADE PORUDŽBINE : 0 RSD

UKUPNO ZA PLAĆANJE: 0 RSD

Prihvatam uslove korišćenja.