site.site_name
 
април
Уторак, 24. април

Ујеж

Уторак, 24. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бранислав Нушић, режија: Радослав Миленковић

Сирена и Викторија

Уторак, 24. април 2018. у 20:30 - Сцена: Камерна сцена - НЕНУМЕРИСАНА СЕДИШТА

Александар Галин, режија: Радослав Миленковић
Ферзенг, Београд

Среда, 25. април

Нови шешир

Среда, 25. април 2018. у 18:30 - Сцена: Камернa сцена

По мотивима дела Милована Витезовића, адаптација и режија: Слободан Торњански
Трагос - театар, Нови Сад

На Дрини ћуприја

Среда, 25. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

По мотивима дела Иве Андрића, режија и адаптација: Кокан Младеновић

Нови шешир

Среда, 25. април 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

По мотивима дела Милована Витезовића, адаптација и режија: Слободан Торњански
Трагос - театар, Нови Сад

Четвртак, 26. април

Дух који хода (Прометејев пут)

Четвртак, 26. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Дејан Дуковски, режија: Александар Поповски
СНП и Ц.Р.В.К.

Пресрећни људи

Четвртак, 26. април 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Режија и концепт: Предраг Штрбац

Петак, 27. април

Госпођа министарка

Петак, 27. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бранислав Нушић, режија: Радослав Миленковић

Сиви вртови

Петак, 27. април 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Засновано на документарном филму браће Мејзлс
Режија: Ивана Јаношев, СДУВ

Субота, 28. април

Пинокио- ПРАИЗВЕДБА

Субота, 28. април 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

Царство мрака

Субота, 28. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Лав Н. Толстој, режија: Игор Вук Торбица
НП Београд

Недеља, 29. април

Jean-Michele Jarre: OXYGÈNE

Недеља, 29. април 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Фестивал Номус 2018.
SUDAR PERCUSSION ENSEMBLE (Hrvatska)

Serbian Fashion Week

Недеља, 29. април 2018. у 20:30 - Сцена: Пера Добриновић

Затварање 10. фестивала

Понедељак, 30. април

Пинокио

Понедељак, 30. април 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

Родољупци

Понедељак, 30. април 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јован Стерија Поповић, режија: Радоје Чупић

Отпор

Понедељак, 30. април 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Ли Мекдугал, режија: Соња Петровић
СНП, Градско позориште Бечеј и Удружење „Артериа“, Нови Сад

мај
Четвртак, 03. мај

Лифт - Слободан шоу

Четвртак, 03. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јелена Богавац, режија: Ненад Тодоровић
НП Приштина, Грачаница

Илустрована енциклопедија нестајања

Четвртак, 03. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Божидар Кнежевић, режија: Золтан Пушкаш
Српско народно позориште и Стеријино позорје

Петак, 04. мај

Фортинбрас се напио

Петак, 04. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Јануш Гловацки, режија: Никола Завишић
СНП и Центар за развој визуелне културе Нови Сад

Субота, 05. мај

Травијата

Субота, 05. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Ђузепе Верди, диригент: Алесандро Бенињи, к.г.

Виолиниста на крову

Субота, 05. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Џозеф Стeјн, режија: Атила Береш, музика: Џери Бок
Српско народно позориште и Новосадско позориште / Újvidéki színház

Понедељак, 07. мај

Џандрљив муж

Понедељак, 07. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Ј. С. Поповић, режија: Радоје Чупић

Пожар. Лаунџ / Контраст или Тамо где смо остали

Понедељак, 07. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Аутори текста: Миа Кнежевић и Момчило Миљковић
Режија: Миа Кнежевић

Уторак, 08. мај

Пинокио

Уторак, 08. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

На Дрини ћуприја

Уторак, 08. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

По мотивима дела Иве Андрића, режија и адаптација: Кокан Младеновић

Сиви вртови

Уторак, 08. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Засновано на документарном филму браће Мејзлс
Режија: Ивана Јаношев, СДУВ

Среда, 09. мај

Малограђанска свадба

Среда, 09. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бертолд Брехт, режија: Радоје Чупић
Позориште "Стеван Сремац", Црвенка

Аутобиографија

Среда, 09. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Бранислав Нушић, режија: Предраг Штрбац

Четвртак, 10. мај

Пинокио

Четвртак, 10. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

Аника и њена времена

Четвртак, 10. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Режија: Ана Ђорђевић, инспирисано приповеткама Иве Андрића
Копродукција СНП и БЕО АРТ

Билборд

Четвртак, 10. мај 2018. у 21:00 - Сцена: Камернa сцена

Мајкл Вукадиновић, режија: Петар Јовановић
Копродукција СНП и Плус театар

Петак, 11. мај

Стенд ап комедија - Срђан Динчић

Петак, 11. мај 2018. у 20:00 - Сцена: Пера Добриновић

ТРЕЋЕ СТАЊЕ

Балканополис 2.0

Петак, 11. мај 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Слободан Тркуља и Балканополис

Субота, 12. мај

Говорна мана

Субота, 12. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић - НЕНУМЕРИСАНА СЕДИШТА

Горан Марковић, режија: Петар Јовановић
НП Суботица

Недеља, 13. мај

Реч путује

Недеља, 13. мај 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Праизведба музичког пројекта Франа Перее
"VIAJA LA PALABRA", FRAN PEREA

Понедељак, 14. мај

Небески одред

Понедељак, 14. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Камерна сцена - НЕНУМЕРИСАНА СЕДИШТА

Ђорђе Лебовић и Александар Обреновић, режија: Миа Кнежевић
СНП и СДУВ

Час анатомије

Понедељак, 14. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

По мотивима прозе Данила Киша, режија: Андраш Урбан

Уторак, 15. мај

Лажа и паралажа

Уторак, 15. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јован Стерија Поповић, режија: Слободан Бранковић

Отпор

Уторак, 15. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Ли Мекдугал, режија: Соња Петровић
СНП, Градско позориште Бечеј и Удружење „Артериа“, Нови Сад

Среда, 16. мај

Поп Ћира и поп Спира

Среда, 16. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Дејан Деспић, диригент: Жељка Милановић, режија: Ивана Драгутиновић Маричић

Госпођа министарка

Среда, 16. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бранислав Нушић, режија: Радослав Миленковић

Четвртак, 17. мај

Оставите поруку

Четвртак, 17. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић - НЕНУМЕРИСАНА СЕДИШТА

Вида Огњеновић, према мотивима романа Борислава Чичовачког

Ђурологија

Четвртак, 17. мај 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Монодрама Бранка Ђурића Ђуре

Петак, 18. мај

Поп Ћира и поп Спира

Петак, 18. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Дејан Деспић, диригент: Жељка Милановић, режија: Ивана Драгутиновић Маричић

Ујеж

Петак, 18. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бранислав Нушић, режија: Радослав Миленковић

Субота, 19. мај

Џандрљив муж

Субота, 19. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Ј. С. Поповић, режија: Радоје Чупић

Недеља, 20. мај

БИГ БEНД ГАЛА И РОК ОПЕРА СПЕЦИЈАЛ

Недеља, 20. мај 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Специјални гости: Јелена Томашевић, Бојана Стаменов, Душан Свилар и Борис Режак

Понедељак, 21. мај

Родољупци

Понедељак, 21. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јован Стерија Поповић, режија: Радоје Чупић

Уторак, 22. мај

На Дрини ћуприја

Уторак, 22. мај 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

По мотивима дела Иве Андрића, режија и адаптација: Кокан Младеновић

CABAres CABArei

Уторак, 22. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Животна комедија, Зијах А. Соколовић
Извођењем у СНП-у, обележава јубилеј представе: 25 година од првог извођења у Бечу

Среда, 23. мај

Успавана лепотица

Среда, 23. мај 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

П. И. Чајковски, кореограф: Владимир Логунов, диригент: Александар Којић

Глумац... је глумац... је глумац

Среда, 23. мај 2018. у 21:30 - Сцена: Камернa сцена

Монодрама, Зијах А. Соколовић
Необичан јубилеј једног човека глумца који игра четрдесет година једну представу.

Четвртак, 24. мај

Чаробна фрула

Четвртак, 24. мај 2018. у 16:00 - Сцена: Јован Ђорђевић БЕЗ НУМЕРАЦИЈЕ

В. А. Моцарт, диригент: Микица Јевтић

Чаробна фрула

Четвртак, 24. мај 2018. у 18:00 - Сцена: Јован Ђорђевић БЕЗ НУМЕРАЦИЈЕ

В. А. Моцарт, диригент: Микица Јевтић

Моћни ренџери не плачу

Четвртак, 24. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Тијана Грумић, режија: Тијана Васић
Српско народно позориште и Стеријино позорје

Петак, 25. мај

Моћни ренџери не плачу

Петак, 25. мај 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Тијана Грумић, режија: Тијана Васић
Српско народно позориште и Стеријино позорје

Четвртак, 31. мај

Илустрована енциклопедија нестајања

Четвртак, 31. мај 2018. у 21:00 - Сцена: Камернa сцена

Божидар Кнежевић, режија: Золтан Пушкаш
Извођење у оквиру Стеријиног позорја

јун
Понедељак, 04. јун

ВОЈВОЂАНСКА РАПСОДИЈА - Вашарска панорама

Понедељак, 04. јун 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Мјузикл по мотивима прозе Зорана Петровића "Село Сакуле, а у Банату"
Режија: Владимир Лазић, композитор: Габор Ленђел

Уторак, 05. јун

Родољупци

Уторак, 05. јун 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јован Стерија Поповић, режија: Радоје Чупић

Илустрована енциклопедија нестајања

Уторак, 05. јун 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Божидар Кнежевић, режија: Золтан Пушкаш
Српско народно позориште и Стеријино позорје

Среда, 06. јун

Пинокио

Среда, 06. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

Билборд

Среда, 06. јун 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Мајкл Вукадиновић, режија: Петар Јовановић
Копродукција СНП и Плус театар

Четвртак, 07. јун

Тоска

Четвртак, 07. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Ђакомо Пучини, диригент: Ђанлука Марчано

Ујеж

Четвртак, 07. јун 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Бранислав Нушић, режија: Радослав Миленковић

Петак, 08. јун

На Дрини ћуприја

Петак, 08. јун 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

По мотивима дела Иве Андрића, режија и адаптација: Кокан Младеновић

Субота, 09. јун

Пинокио

Субота, 09. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Н. В. Чанба, либрето и кореографија: Драган Јеринкић, диригент: Александар Којић

Богојављенска ноћ

Субота, 09. јун 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Вилијам Шекспир, режија: Егон Савин

Бог масакра

Субота, 09. јун 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

комедија; Јасмина Реза, режија: Петар Јовановић
Плус театар, Нови Сад

Недеља, 10. јун

Мистер долар

Недеља, 10. јун 2018. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

мјузикл, Б. Нушић, режија: В. Лазић
Позориште на Теразијама, Београд

Понедељак, 11. јун

Родољупци

Понедељак, 11. јун 2018. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

Јован Стерија Поповић, режија: Радоје Чупић

Моћни ренџери не плачу

Понедељак, 11. јун 2018. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Тијана Грумић, режија: Тијана Васић
Српско народно позориште и Стеријино позорје

Четвртак, 14. јун

Травијата

Четвртак, 14. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Ђузепе Верди, диригент: Микица Јевтић

Субота, 16. јун

Грк Зорба

Субота, 16. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

М. Теодоракис, кореограф: Крунислав Симић, диригент: Александар Којић

Петак, 29. јун

Поп Ћира и поп Спира

Петак, 29. јун 2018. у 19:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Дејан Деспић, диригент: Жељка Милановић, режија: Ивана Драгутиновић Маричић
За крај сезоне, улазница 200 динара!

РЕЗЕРВАЦИЈА улазница:
1. На позоришном порталу, на страници са репертоаром, где морате имати отворен и активиран налог
2. Преко мобилне апликације, где је неопходно да имате претходно отворен и активиран налог на позоришном порталу
3. За организоване посете, преко службе продаје:
+ 381 21 6621 186, + 381 21 6613 957, organizovane.posete@snp.org.rs

Напомена: онлајн резервације се аутоматски поништавају након три дана (72 сата) од тренутка резервисања, али и три дана (72 сата) пре почетка догађаја. Уколико желите да извршите онлајн плаћање пре истека Ваше резервације, то можете учинити кликом на текстуални линк Купи који се налази на страници са детаљима о Вашим резервацијама: РЕЗЕРВАЦИЈЕ


КУПОВИНА улазница:
1. На благајни Позоришта: + 381 21 520 091, biletarnica@snp.org.rs
2. На позоришном порталу на страници са репертоаром, где морате имати отворен и активиран налог
3. Преко службе продаје, само за организоване посете:
+ 381 21 6621 186, + 381 21 6613 957, organizovane.posete@snp.org.rs

*Купљене улазнице се у случају отказивања представе могу вратити или заменити у року од 15 дана.

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ:
РАДНИМ ДАНОМ од 10.00 до почетка последње представе,
СУБОТОМ од 14 часова до почетка последње представе,
НЕДЕЉОМ, уколико има представе - од 17.00 до почетка представе.

БЛАГАЈНА: + 381 21 520 091
ПРОПАГАНДА: + 381 21 451 452
ОРГАНИЗОВАНА ПОСЕТА: + 381 21 6613 957, + 381 21 6621 186, + 381 21 427 991 (fax)
ЦЕНОВНИК УЛАЗНИЦА И УСЛУГА

РЕКЛАМАЦИЈЕ И ТЕХНИЧКА ПОДРШКА: eulaznice@snp.org.rs

 

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.