site.site_name

Rock opera - Rođendanski koncert

Četvrtak, 13. jun 2024. u 20:00 - Scena: Jovan Đorđević

Rok opera je impresivni simfonijski rok projekat - kombinacija roka i klasične muzike i uz interpretaciju Novosadskog big benda  mešovitog hora i orkestra opere SNP, moćnu scenografiju, rasvetu i zvuk, donosi jedan ekskluzivni muzički događaj.

 Ovo je naš šesti rođendanski koncert i  nakon rasprodatih koncerata po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji i Crnoj Gori, novosadskoj publici se pruža jedinstvena prilika da  u novim aranžmanima uživa i peva najveće rok hitove svojih omiljenih, legendarnih rock bendova kao što su Led Zeppellin, Queen, Pink Floyd, Doors, ACDC, The Beatles, Deep Purple, Tina Turner, Van Halen… te da se ponovo vrati u vremena kada su nastajali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo. Na programu koncerta zastupljeno je 22 numere najvećih hitova rok bendova čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka. Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe rok muzike. Uz naše izvođače, bilo da su u publici starije generacije koje još uvek cene svoje vinilne ploče, ili mlađe generacije koje o rok muzici uče preko interneta, osetićete neprevaziđenu energiju simfonijskog rok-a! Neobičan spoj rok i klasične muzike doveo je do toga da muzički spektakl “ROK OPERA“ već nekoliko godina spaja ne samo muzičke žanrove već i različitu publiku. Koncept Rok opere je podjednako pristupačan za sve generacije, posebno za one koji žele da se otrgnu od nametnutih šablona.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je maestro Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stamenov, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta, Nikola Mijić i članovi hora opere iz Novog Sada.

IZABERITE VRSTU ULAZNICE :

Cena jedne ulaznice :

IZABERITE KOLIČINU :


IZABERITE POPUST :


IZABERITE NAČIN PLAĆANJA :


UKUPNA VREDNOST ULAZNICA: 0 RSD

TROŠKOVI OBRADE PORUDŽBINE : 0 RSD

UKUPNO ZA PLAĆANJE: 0 RSD

Prihvatam uslove korišćenja.