site.site_name

Десанки Максимовић за вечност - у славу женског срца

Недеља, 24. новембар 2019. у 19:30 - Сцена: Пера Добриновић

ДЕСАНКИ МАКСИМОВИЋ ЗА ВЕЧНОСТ – У СЛАВУ ЖЕНСКОГ СРЦА је музичко-сценска ода поезији и уметности. Шапатом, плесом, видео материјалима, музичким ефектима и композицијама - слави се поезија. Свим савременим изражајним средствима представа се противи тренду у којем поезија све више губи значај у нашем друштву.

Уметност има снагу да за тренутак победи и саму смрт. Попут сновиђења у Сну летње ноћи у којој је Јелена Жигон бриљирала на сцени Српског народног позоришта у Новом Саду – она и после свог одласка ступа на сцену и игра своју нову улогу из непролазног времена. Са Јеленом наступају и првакиња Народног позоришта Ивана Жигон, балетани Народног позоришта из Београда - Жељко Гроздановић и Малина Станојковић, деца Стефан Стево Жигон и Ања Марковић.

Ивана Жигон сматра да уметност можда и јесте покушај достизања синхронитета са непролазним и вечитим, и има мисију да све оно што у животу прети бесмислом припитоми у смисао. У тој потрази настала је ова представа – мистични спектакл у коме нам поезија дарује наду и смисао.
 

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.