site.site_name

Рашивање

Субота, 10. јун 2023. у 20:30 - Сцена: Камернa сцена

Рашивање је кореодрама настала 2020. године као одговор на немогућност уметничког изражавања за време пандемије.
Премијерно је изведена без публике и снимљена у КС Свилара 4.12.2020 И приказана 18.12.2020. на каналима КС Свиларе. Представа је за два и по дана (колико је била пуштена) имала преко 13.500 прегледа.
Рашивање нас води кроз елементе митског и епског театра, као  време прошлости која се доживљава у садашњости кроз преиспитивања и самоспознаје.
Речи су изгубиле вредност, док тело и покрет не може да слаже. Тело трпи и говори истину. Покрет и звук су првобитни видови комуникације прачовека. Зарад потребе да пронађе лични идентитет човек мења себе и своје станиште.
Представа у себи садржи незабораван спој  покрета, музике и емоција.  Кореодраму изводи млади ансамбл који ће Вас повести на путовање у дубине срца.
Дођите и доживите изванредан спој традиције и савременог, где се модерни  плес и српска култура преплићу на магичан начин са јапанском. Уживаћете у ауторској музици, ауторској сценографији, оригиналним костимима и сваком покрету који прича причу о љубави, снази и изазовима са којима се суочавамо у животу.
Ова представа је прилика да се препустите дубоким емоцијамакоје ће Вас надахнути и покренути. Без обзира да ли сте љубитељ плеса или тек почињете да откривате чари овог израза.
Рашивање ће Вас одвести на путовање које ћете заувек памтити.
Резервишите своју карту већ данас.

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.