site.site_name

Metallica symphonic

Четвртак, 23. новембар 2023. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Metallica Symphony by Black Metallica tribute и Зрењанинска филхармонија

Black Metallica tribute и Зрењанинска филхармонија приређују музички спектакл за све љубитеље heavy метала и класичних инструмената.
Сви љубитељи музике чувене америчке групе, моћи ће поново да уживају у Новом Саду у изванредном пројекту, који поред чланова једног од најбољих трибуте бендова окупља и преко 30 филхармоничара на сцени. Посетиоци ће у чувеној дворани СНП-а имати јединствену прилику да чују највеће хитове спектакла који се десио у Сан Франциску 1999. године под називом S&M.
The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets и Enter Sandman само су неке од песама које ће бити изведене, а биће и неких новитета које још нико није одсвирао у оваквом саставу попут нумере Sanitarium.
Black Metallica tribute и Зрењанинска филхармонија одржали су 2021. године два концерта у оквиру манифестација "Дани пива" у Зрењанину и "Ноћ Музике" на београдском Ташмајданском стадиону.
Не пропустите догађај који се памти заувек, и од којег се јежи свака ћелија у телу. Одушевљење овим спектаклом трајаће данима, а врсни музичари дали су све од себе да доживљај буде на светском нивоу вредан сваке метрополе и концертне дворане.

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.