site.site_name

Концерт групе Laibach

Уторак, 28. новембар 2023. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Једна од најпровокативнијих група са простора бивше Југославије, мајстори перформанса и ангажованог музичког стваралаштва, култни словеначки колектив Laibach одржаће ексклузивни концерт за све генерације у новосадском Српском народном позоришту, на сцени Јован Ђорђевић.

Састав који не треба посебно представљати, у Нови Сад долази у оквиру еуропске турнеје под називом "Love is Still Alive" (Љубав је још увек жива), на којој представља истоимени пројекат. Овај пројекат је недавно објављен и на винилу и ЦД-у.

Реч је о материјалу који се односи на научнофантастични филм из жанра црне комедије, "Iron Sky - The Coming Race" (Гвоздено небо – надолазећа раса), за који је група Laibach припремила оригиналну музику.

Уз то, група ће представити одабране нумере са својих недавно објављених албума, укључујући неке старије песме са својих предстојећих пројеката и сет Laibach класика, који се протежу од раних 80-их до данас, али и веома актуалну прераду песме Leonarda Cohena "The Future" те на њу надовезујучи се нови сингл "The Engine of Survival".

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.