site.site_name

Ђурологија

Петак, 08. децембар 2023. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

"ЂУРОЛОГИЈА" И БРАНКО ЂУРИЋ
Ауторски хит Бранка Ђурића - Ђуре, "Ђурологија", тренутно је најгледанија представа у целом региону, а и шире. Наиме, "Ђурологију" је у последњих 5 година погледало преко 250.000 људи на више од 500 извођења. Популарни Ђура је гостовао у целом ex YU региону, Аустралији, Канади, САД, земљама западне Европе и Скандинавије. У свим градовима и местима у којима је представљена, "Ђурологија" је изазвала велики интерес јавности те се за сваки наступ тражила улазница више.
Са својим препознатљивим босанским шармом и дугогодишњим глумачким искуством које се посебно огледа у култном пројекту "Топ листа надреалиста" и "Аудиција", "Ђурологија" доноси једног новог, другачијег, а опет препознатљивог Ђуру који кроз 90 минута трајања шоуа извлачи оно најбоље из сваког гледаоца и изазива салве осмеха на лицима.
Овај својеврсни (анти)stand up show, како га и сам Ђуро воли називати, у ствари је збирка Ђуриних размишљања која на забаван начин представљају све оно што га насмејава, али и нервира у данашњем животу. "На свакој представи сви се препознају у ситуацијама о којима говорим. Било да се дотакнем јутарњег туширања или вожње трамвајем... на сцени демистификујем и себе самог па људима искрено говорим какве осећаје имам, о чему размишљам, шта ме деконцентрише, итд." каже Ђуро.

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.