site.site_name

Simply the best

Понедељак, 11. март 2024. у 20:00 - Сцена: Joвaн Ђoрђeвић

Тина Тарнер (Tina Turner) оставила је неизбрисив траг у свету музике, забаве и културе. Неисцрпна је инспирација многима, а њен значај осећа се и у генерацијама које долазе. Њени хитови као што су „Proud Mary“, „What's Love Got to Do with It“, „Simply the best“, и многи други, постали су класици.
Рок симфонија „Simply the best“, првенствено је посвећена краљици рока, која је инспирисала и Зрењанинску филхармонију. Посетиоци ће имати прилику да чују неке од најутицајнијих и најпознатијих Тининих песама, али и музичара који су деловали у сличном периоду кад и она.
Велики задатак да „уђе у њене ципеле“ поверен је солистикињи Јулијани Винцан, док ће Александар Бојовић извести песме бендова као што су „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, али и чувене дуете који су обележили Тинину светску каријеру.
Премијерно извођење у Зрењанину показало је да у Србији и региону људи и те како воле и поштују лик и дело Тине Тарнер, али и рок звук у извођењу симфонијског оркестра.
Добро дошли на вече пуно енергије, страсти, шоу који распламсава сећање на рок легенде светске музичке сцене, пре свега – Тину Тарнер.

ИЗАБЕРИТЕ ВРСТУ УЛАЗНИЦЕ :

Цена једне улазнице :

ИЗАБЕРИТЕ КОЛИЧИНУ :


ИЗАБЕРИТЕ ПОПУСТ :


ИЗАБЕРИТЕ НАЧИН ПЛАЋАЊА :


УКУПНА ВРЕДНОСТ УЛАЗНИЦА: 0 RSD

ТРОШКОВИ ОБРАДЕ ПОРУЏБИНЕ : 0 RSD

УКУПНО ЗА ПЛАЋАЊЕ: 0 RSD

Прихватам услове коришћења.